Välskärintie 4, 54100 Joutseno
040-7270238

Ryhmäkodit


Palvelutalo Kangasvuokossa on kaksi ryhmäkotia; niissä huoneita on yhteensä 14. Ryhmäkodin huoneet ovat kooltaan 38m². Henkilökunta on paikalla 7.00 - 22.00. Jokaisella asukkaalla on turvahälytysjärjestelmä, jonka kautta yöllä saa apua.

Asukkaille tehdään hoito- ja palvelusuunnitelma, jolla kartoitetaan asukkaan voimavarat ja toimintakyky päivittäisissä toiminnoissa.

Toimintaperiaate on kuntouttava, joten ryhmäkodeissa järjestetään virkikkeellistä toimintaa päivittäin mm. lukutuokioita, jumppahetkiä, kuntosaliharjoittelua, uintia, musiikkihetkiä, askartelua, leipomista, kilpailuja, bingoa ym. Ulkopuolisia vierailijoita käy myös säännöllisesti.


Palveluasunnot


39m² palveluasuntoja on Kangasvuokossa 10. Kaikissa asunnoissa on tupakeittiö, mh, WC ja parveke/terassi. Sisäkäytävillä on lisäksi yhteisiä oleskelunurkkauksia; myös kaikki talon yhteistilat ovat asukkaiden käytössä esim. juhlatilaisuuksiin.

Asukkaat saavat apua omien tarpeiden mukaan klo 7.00 - 22.00 välisenä aikana taon henkilökunnalta ja yöllä turvapuhelimen avulla.

Palveluasuntojen asukkailla on mahdollisuus ruokailla palvelutalon alakerrassa (lounas) tai ryhmäkodissa (kaikki ateriat) sekä osallistua talon viriketoimintaan.

Sekä ryhmäkodin että palveluasuntojen asukkaat maksavat asunnoistaan vuokran, tarpeiden mukaan määräytyvän palvelumaksun sekä ateriat ja pyykkituvan käytön mukaan